• Panxeta curada

    Ref. 11123
    Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d'assecat natural. Després d'un mes i mig ja podem consumir al seu punt òptim aquest curat tan generós.
    • Pes aproximat: 1,150 Kg.
    Peso: 1150 gr
    Registrat i guanya punts amb totes les teves compres. Guanyaràs 1 punt per cada 5 euros, perquè puguis consumir-los en la teva propera comanda.
    Disponible
    17,75 €
  • Descripció

    Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d’assecat natural. Després d’un mes i mig ja podem consumir al seu punt òptim.


    Tast

    Es pot consumir tal i com s’adquireix o bé pot acompanyar guisats de tot tipus, és un complement indispensable per al trinxat de la Cerdanya i a la vegada un bon company dels ous ferrats.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades