• Bacó curat

    Ref. 96
    El bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d'elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l'assecador natural durant uns 2 mesos.
    • Pes aproximat: 2.700 grams
    Peso: 2700 gr
    Registrat i guanya punts amb totes les teves compres. Guanyaràs 1 punt per cada 5 euros, perquè puguis consumir-los en la teva propera comanda.
    37,73 €
  • Descripció

    El Bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d’elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l’assecador natural durant uns 2 mesos.


    Tast

    A l’igual que la panxeta el podem saltejar a la paella i acompanyar-lo amb uns bolets de temporada. A la vegada és ideal per posar a les pizzes i als estofats de llegums, mongetes cigrons, etc.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades