• Cap de llom

    Ref. 11121
    A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més suau. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l'assecador natural durant uns 2 mesos i mig. El seu sabor és suau i la seva textura és consistent.
    Peso: 895 gr
    Registrat i guanya punts amb totes les teves compres. Guanyaràs 1 punt per cada 5 euros, perquè puguis consumir-los en la teva propera comanda.
    Disponible
    18,65 €

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades