És un curat prim aromàtic on predomina la força del pebre vermell picant. L'equilibri entre les espècies i les carns fa d'aquest xoriç una peça única.90
Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d'as...11123
El bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d'elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavor...96
A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més suau. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebre...11121
La canya de llom és un producte baix amb greix. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l'assecador natural durant ...94
Amb la seva peculiar forma de ferradura, de calibre prim, porta l'equilibri de la carn magre i cansalada del porc i de textura més tendra (somall significa mig sec). La seva curaci...11118
Embotit curat que s'elabora amb carns magres i papada. L'amanim amb sal i pebre vermell dolç, all natural i orenga. De color vermell i molt aromàtic.88
Amb la mateixa fòrmula de la secallona tradicional li hem donat elegància amb un vestit de temporada. Els bolets seleccionats es posen a macerar amb les espècies i la carn fins aco...11116
Amb l'afany d'oferir la màxima excel·lència d'aquest curat noble, les millors carns d'una raça recuperada són seleccionades per oferir aquest producte de llarga curació. De tall in...11114
De calibre més petit que la llonganissa però amb els mateixos ingredients, ens dona una curació més curta i una textura més suau i un sabor equilibrat.11113
Este sitio web almacena datos como cookies para habilitar la funcionalidad necesaria del sitio, incluidos análisis y personalización. Puede cambiar su configuración en cualquier momento o aceptar la configuración predeterminada.
Las cookies necesarias ayudan a hacer una página web utilizable activando funciones básicas como la navegación en la página y el acceso a áreas seguras de la página web. La página web no puede funcionar adecuadamente sin estas cookies.
Personalización
Las cookies de personalización permiten a la página web recordar información que cambia la forma en que la página se comporta o el aspecto que tiene, como su idioma preferido o la región en la que usted se encuentra.
Análisis
Las cookies estadísticas ayudan a los propietarios de páginas web a comprender cómo interactúan los visitantes con las páginas web reuniendo y proporcionando información de forma anónima.
Marketing
Las cookies de marketing se utilizan para rastrear a los visitantes en las páginas web. La intención es mostrar anuncios relevantes y atractivos para el usuario individual, y por lo tanto, más valiosos para los editores y terceros anunciantes.