• Llonganissa de Sant Feliu

      Amb la selecció de les parts més nobles com és l'espatlla, elaborem aquest producte de llarga curació. El seu aspecte és generós i en el tall de color intens, desprèn totes les aro...
      Disponible
      24,85 € 22,36 € 10%
      Disponible
    • Llonganissa de Pagès

      La tradició del nostre embotit més arrelat. Després de 45 dies de curació (aprox), conserva l'aroma de la flora natural en la seva pell. El seu tall és grana i en boca desprèn les ...
      Disponible
      12,15 € 10,94 € 10%
      Disponible
    • Fuet

      De calibre més petit que la llonganissa però amb els mateixos ingredients, ens dona una curació més curta i una textura més suau i un sabor equilibrat.
      Disponible
      5,00 € 4,50 € 10%
      Disponible
    • Llonganissa del Bruixot

      Amb l'afany d'oferir la màxima excel·lència d'aquest curat noble, les millors carns d'una raça recuperada són seleccionades per oferir aquest producte de llarga curació. De tall in...
      Disponible
      15,70 € 14,13 € 10%
      Disponible
    • Secallona

      Està feta amb carn magre i pebre negre fi, és el format més prim de la nostra família de curats.
      Disponible
      3,40 € 3,06 € 10%
      Disponible
    • Secallona de bolets

      Amb la mateixa fòrmula de la secallona tradicional li hem donat elegància amb un vestit de temporada. Els bolets seleccionats es posen a macerar amb les espècies i la carn fins aco...
      Disponible
      5,60 € 5,04 € 10%
      Disponible
    • Xoriç curat

      Embotit curat que s'elabora amb carns magres i papada. L'amanim amb sal i pebre vermell dolç, all natural i orenga. De color vermell i molt aromàtic.
      Veure disponibilitat
      6,90 € 6,21 € 10%
      Veure disponibilitat
    • Somalla

      Amb la seva peculiar forma de ferradura, de calibre prim, porta l'equilibri de la carn magre i cansalada del porc i de textura més tendra (somall significa mig sec). La seva curaci...
      Disponible
      4,20 € 3,78 € 10%
      Disponible
    • Sobrassada

      La sobrassada és un embotit típic de l' illa de Mallorca, elaborat amb carn magre i cansalada de porc, pebre vermell i sal.
      Veure disponibilitat
      11,85 € 10,66 € 10%
      Veure disponibilitat
    • Llom curat

      La canya de llom és un producte baix amb greix. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l'assecador natural durant ...
      Veure disponibilitat
      37,27 € 33,55 € 10%
      Veure disponibilitat
    • Cap de llom

      A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més suau. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebre...
      Disponible
      18,65 € 16,78 € 10%
      Disponible
    • Bacó curat

      El bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d'elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavor...
      Veure disponibilitat
      37,73 € 33,95 € 10%
      Veure disponibilitat
    • Panxeta curada

      Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d'as...
      Disponible
      17,75 € 15,98 € 10%
      Disponible
    • Xoriç Collar

      És un curat prim aromàtic on predomina la força del pebre vermell picant. L'equilibri entre les espècies i les carns fa d'aquest xoriç una peça única.
      Veure disponibilitat
      4,20 € 3,78 € 10%
      Veure disponibilitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades