Amb la selecció de les parts més nobles com és l'espatlla, elaborem aquest producte de llarga curació. El seu aspecte és generós i en el tall de color intens, desprèn totes les aro...
La tradició del nostre embotit més arrelat. Després de 45 dies de curació (aprox), conserva l'aroma de la flora natural en la seva pell. El seu tall és grana i en boca desprèn les ...
De calibre més petit que la llonganissa però amb els mateixos ingredients, ens dona una curació més curta i una textura més suau i un sabor equilibrat.
Amb l'afany d'oferir la màxima excel·lència d'aquest curat noble, les millors carns d'una raça recuperada són seleccionades per oferir aquest producte de llarga curació. De tall in...
Amb la mateixa fòrmula de la secallona tradicional li hem donat elegància amb un vestit de temporada. Els bolets seleccionats es posen a macerar amb les espècies i la carn fins aco...
Amb la seva peculiar forma de ferradura, de calibre prim, porta l'equilibri de la carn magre i cansalada del porc i de textura més tendra (somall significa mig sec). La seva curaci...
La canya de llom és un producte baix amb greix. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavors es penja a l'assecador natural durant ...
A diferència del llom, la seva carn vetejada li dona una curació més lenta i un paladar més suau. En el procés d'elaboració es deixa macerar durant 10 dies amb una barreja de pebre...
El bacó o bé la cansalada virada és la part lateral del porc. Segueix el mateix procés d'elaboració del llom curat. Deixem macerar durant 10 dies amb una barreja de pebres i llavor...
Aquest curat sempre es presenta amb la pell. Les peces de panxeta es deixen macerar amb una barreja de pebres durant 10 dies aproximadament i és llavors quan comença el procés d'as...
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra
política de cookies