Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s'emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d'una hora a una temperatura superior als 76ºC. Aquesta peça de gran format te un aroma suau i una textura melosa.
Pes aproximat: 650 grams.
Peso:
650 gr
Registrat i guanya punts amb totes les teves compres. Guanyaràs 1 punt per cada 5 euros, perquè puguis consumir-los en la teva propera comanda.
Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s'emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li dona una cocció aproximadament d'una hora a una temperatura superior als 76ºC. Aquesta peça de gran format te un aroma suau i una textura melosa.
Tast
Amb un bon pa amb tomàquet o bé per acompanyar un entremès. Amb el pa torrat és una bona raó per retornar als nostres orígens de pagès.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra
política de cookies