Amb les carns picades i amanides amb les seves respectives
espècies donem la cocció a cada producte, controlant al màxim la seva
temperatura i el seu temps, així els podem un oferir un producte amb el màxim
de matisos.
És un producte molt especial. Elaborat amb la cansalada virada, careta i fetge de porc. Afegim les espècies, ous, sal, pebre i armanyac de les Landes franceses.
La mateixa elaboració de la botifarra del Perol però afegim sang per donar-li un color diferent i un gust peculiar. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la caldera. ...
El nom d'aquest embotit cuit prové del recipient on es cou. Les carns que s'utilitzen han passat prèviament per la caldera. La careta, els retalls de magre i de l'espatlla. El resu...
Amb la seva forma de ferradura és un embotit que tradicionalment es consumia el Dijous gras o llarder, tot i que ara es consumeix tot l'any. Elaborat amb retalls d'espatlla, panxet...
Embotit cuit fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. Està amanit amb sal i pebre i s'emboteix amb el budell anomenat bisbe. Llavors se li do...
Com el Bisbe blanc està fet a base de carns magres, papada, careta de porc i llengua a trossos grossos. L'ingredient que li dona color és la sang. Està amanit amb sal i pebre i s'e...
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra
política de cookies